• Roletne Roletne delimo u dve grupe: PVC I ALU roletne.
  • Roletne Aluminijske roletne su najkvalitetnija zaštita od sunceve svetlosti, a istovremeno imaju funkciju zvucne kao i termo izolacije.
  • Roletne Roletne u stvari unapreduju i poboljšavaju izgled i funkciju Vašeg doma.
  • Roletne Idealan su proizvod koji brzo i lako u potpunosti može totalno da zamraci Vašu prostoriju.
  • Roletne Sistem podizanja može biti na gurtnu, kanap, kurblu ili elektromotor.
  • Roletne Pametnim korištenjem roletni možemo znacajno uštedeti energiju. Neke roletne mogu smanjiti gubitke toplote i za 10%.Takode pružaju zaštitu od provalnika!
  • Roletne Roletne su proizvod koji je dizajniran da pruži zaštitu od vetra, kiše, snega, hladnoce i toplote.
  • 1Aluminijumske roletne

 

Među detaljima i ukrasima u enterijeru Vašeg doma jedan od veoma bitnih detalja su venecijaneri. Pored toga što su ukras prozora štite nas od sunčevih zraka i takodje stite Vašu privatnost od neželjenih pogleda.
Venecijanere čini metalna plastificirana kutija, mehanizam, sajla, palica kojom se otvaraju ili zatvaraju venecijaneri i aluminijumska traka koja ima poliestersku završnu obradu u boji. Smešteni su u okviru prozora sa unutrašnje strane a sama montaža je veoma jednostavna.
Venecijaneri su izrađeni od visokokvalitetnog aluminijuma čiji specijalizovani postupak proizvodnje obezbeđuje postojanost boja i dug vek trajanja.. Venecijaneri se mogu postaviti na bilo koju vrstu stolarije. Možete birati boju venecijanera kako biste ih uklopili sa enterijerom. 
Veoma su jednostavni za podešavanje. Možete ih namestiti u zavisnosti da li želite dosta svetlosti u Vašem domu ili želite da napravite prijatnu hladovinu. 

Prednosti Venecijanera
Venecijaneri se proizvode po meri kupca i prema zadatoj dimenziji otvora. Najmanja obračunska mera je 1 m2.

Proizvodimo ih u preko 40 boja. Jedna od važnijih osobina je svakako veoma povoljna cena. Sa venecijanerima možete kontrolisati količinu svetlosti u prostoriji. Načinom na koji kontrolišete prodiranje svetlosti automatski ste zaštitili i svoj nameštaj koji od preterane izloženosti sunčevim zracima može brzo da izbledi.

Održavanje Venecijanera
Za njihovo održavanje ne postoje neka posebna pravila. Jednostavno i lako se usisaju ili brišu iskljucivo suvom krpom. Ukoliko su previše prljavi ili masni ( naročito u kuhinjama ili prostorijama gde ima puno duvanskog dima ) možete ih veoma lako skinuti i pažljivo oprati.
Pored svoje ekonomičnosti odaju utisak udobnosti i elegancije svakom prostoru i predstavljaju najadekvatniju zaštitu prozora. Zbog toga nemojte puno razmišljati, već nas pozovite i ulepšajte ne samo prozore već i ceo Vaš dom ili poslovni prostor.

Cena venecijanera je 13 e/m2 (u cenu je ukljucena montaza)

 

 

Profesionalna montaža svih tipova roletni na teritoriji cele Srbije

Ent-Eks MONT na drustvenim mrezama

paleta boja
Roletne stede toplotnu energiju i do 10%

Providne folije Roletne Komarnici