Skip to content

Providne PVC folije

Zimske bašte (providne PVC folije) predstavljaju novi vid prostora i jedan od najčešće primenjivanih oblika tekstilne arhitekture, čije su prednosti najpre uvideli i iskoristili ugostitelji, uvek u potrazi za inovativnim a ujedno i funkcionalnim rešenjima.

U želji da odgovorimo Vašim zahtevima tu smo da osmislimo funkcionalno i estetsko rešenje za Vaš objekat i pružimo kompletnu uslugu od idejnog rešenja, preko projektovanja pa do izvodjenja zimske bašte.

Prošireni prostor restorana, kafea…zatvaranje terase, balkona, bazena… Sistemi zimskih bašti mogu se prilagoditi svakoj nameni i okolini.

Izradjuju se od providne PVC folije sa opšivkom od PVC platna, pri cemu možete izabrati preko 15 boja PVC platna kojim će providna folija biti opšivena.

Najbolja osobina providne PVC folije za baste je ta da je odličan izolator s obzirom da je debljine 0,8mm,a u isto vreme i elastična pa se lako rukuje sa njom.

Providna folija može da se montira kao fiksna (nema podizanja) ili pokretna odnosno da može da se srola po potrebi.

Za koji ćete se način odlučiti zavisi od vas i samih uslova za montažu na licu mesta.

Kao pokretnu, providnu foliju proizvodimo na tri načina i to :

– na mehanizam (sistem kao roletna, sadrzi oklagiju, vodilice sa strana kuda klizi folija, kurblu za podizanje…), i

– na ručno podizanje (na principu leptir matica koje se nalaze sa bočnih strana na razmaku od oko 40cm kojima je folija pričvršćena za konstrukciju, odvrnete leptir matice, ručno srolate foliju i zakačite je kajiševima na vrhu da se ne odmota, kada vidite slike u galeriji biće vam jasnije…)

– na raferšlus (umesto leprir matica koje se nalaze na bočnim stranama nalazi se rajferšlus koji po potrebi odšnirate i srolate foliju odnosno zašnirate kada odrolate foliju kada je to potrebno…)

Pri bilo kojoj varijanti providna folija mora biti opšivena PVC platnom u izabranoj boji.

Ukoliko je potreban neki dodatni ram da bi se postavila folija sa podizanjem na rajferšus ili ručno podizanje,

to bi se moralo videti na licu mesta gde se montira, i mi za to koristimo aluminijumski profil čija je cena 5€ po dužnom metru.

U cenu je uračunato i merenje i montaža, a najmanja obračunska mera je 3m2 (ako je u pitanju samo jedno polje onda je najmanja obračunska mera 5m2)

Kvalitetna ugradnja providnih PVC folija na teritoriji Beograda i okoline. Ukoliko imate potrebu za većom količinom ugradnju vršimo i na teritoriji cele Srbije

Rok izrade i montaže : od 7 do 10 radnih dana.